Kantoorplanten

September 20, 2021 0 By Timmy Simons

 

Planten zijn een van de elementaire elementen die een vreemd effect hebben op de mens. De eerste keer dat je een plant mee naar huis neemt, ben je misschien een beetje overweldigd door alle opties. Er zijn veel geweldige planten op kantoor, maar wat je ook leuk vindt, je hebt waarschijnlijk al besloten wat je wel en niet leuk vindt. Het kan lastig kiezen zijn, maar met een beetje hulp kun je de beste kamerplant voor jouw kantoor vinden. Een van de eerste dingen die u moet beslissen, is of u een puur decoratieve kantoorplant of een voedzame plant wilt. Het eerste dat u moet doen, is de hoeveelheid licht beoordelen die de planten op kantoor ontvangen.
De behoefte aan plantenverzorging voor uw kantoor
Evalueer vervolgens de behoeften van uw kantoorinstallatie. Als u op zoek bent naar een groeiende en welvarende kantoorplant, overweeg dan of uw plant constant water en kunstmest nodig heeft, of gevoeliger is voor kunstmest. Spathiphyllum- en pioenroos hebben veel water nodig, maar niet veel, en beide zijn zeer goed bestand tegen droogte. Andere planten, zoals Saintpaulia, zijn redelijk droogtebestendig en hebben niet veel water nodig. Andere Overwegingen
Een andere overweging is om de planten in de winter gezond te houden, omdat water geven erg moeilijk kan zijn. Dit geldt vooral voor kamerplanten, omdat ze niet tegen de koude wintermaanden kunnen. De beste oplossing is om regelmatig (minstens één keer per week) water te geven en organische mest van goede kwaliteit toe te passen. Het is aan te raden om om de paar weken nieuwe aarde aan de pot toe te voegen om te voorkomen dat de wortels van de plant uitdrogen. Houd er ten slotte rekening mee dat de meeste kantoorplanten het niet zo goed doen als buiten.